22.-28.4.2024
Maanantaikeittiömestarin herkkusieni-pekonipasta (L)
kreikkalainen uunikala (L, G) ja keitetyt perunat
juuressosekeitto (L, G)
Tiistaipaneroidut kanapihvit (L), valkosipulikastike (L, G) ja riisi
makkarastroganoff ja perunamuusi (L, G)
kermainen lohikeitto (L, G)
Keskiviikkouunissa mureaksi kypsynyt possu (L, G) ja paistinperunat (M, G)
maalaispizza (L)
aura-punajuurikeitto (L, G)
Torstailihapyörykät pippurikastikkeessa ja valkosipulikermaperunat (L, G)
talon uunikana basilikakastikkeessa (L, G) ja riisi
perinteinen hernekeitto (M,G) ja herkkupannari (L)
Perjantaikeittiömestarin kanapata (L, G) ja risotto (M, G)
talon pyttipannu (L, G) ja paistetut kananmunat
keväinen katkarapukeitto (M, G)
Lauantaipäivällisbuffet klo 16-20
uunilohi (L, G), paahdetut perunat (M, G), pippuripossu (L, G), uunikasvikset (M, G), talon kakku (L)
SunnuntaiEi lounasta


Lounas ma-pe kello 10.30-14

Aikuiset 11,90 €, lapset 8-12 vuotta 7,90 €, 3-7 vuotta 5,90 € ja alle 3-vuotiaat ilmaiseksi ruokailevan aikuisen seurassa.
sis. noutopöydästä salaatit, keitto, lämmin ruoka, leivät, levite, ruokajuomat ja jälkiruokakahvi
Keitto 7,90 €
sis. noutopöydästä keitto, leivät, levite, ruokajuomat ja jälkiruokakahvi
Salaatti 7,90 €
sis. noutopöydästä salaatit, leivät, levite, ruokajuomat ja jälkiruokakahvi
Keitto + salaatti 8,90 €
sis. noutopöydästä keitto, salaatit, leivät, levite, ruokajuomat ja jälkiruokakahvi

Pidätämme kaikki oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Suurien ryhmien (yli 30 henkilöä) kannattaa ilmoittaa ravintolaan tulosta etukäteen, jotta voimme taata sujuvan ruokailun. Hotelli Alavus 010 770 7003