Juhlat ja kokouspalvelut

Hotelli Alavus tarjoaa hyvät puitteet kaikenkokoisiin kokouksiin, juhliin ja yritystilaisuuksiin – meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Myyntipalvelun ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään suunnittelemaan asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden niin työhön kuin juhliin.

Kokouspalvelut

Hotelli Alavus on erittäin pidetty kokouspaikka. Hotellin kabinetti järvinäköaloineen soveltuu hyvin suurellekin kokoukselle ja jos tilaa tarvitaan enemmän, ravintolasalimme on muutettavissa näppärästi myös kokous- ja seminaarikäyttöön.

Kokousten yhteyteen tarjoiluiksi on valittavana useita herkullisia suolaisia ja makeita vaihtoehtoja. Kokoukseen voidaan yhdistää asiakkaan toiveiden mukaan myös ruokailu tai vaikkapa runsas aamiainen. Tarjottavat tuotteet pyrimme hankkimaan lähialueen leipomoista tai valmistamme ne itse.

Juhlat ja yksityistilaisuudet

Hotelli Alavus on hyvien tilojensa ja monipuolisuutensa ansiosta erinomainen paikka erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Hotelli Alavuden tunnelmallisissa puitteissa voi viettää niin lämminhenkistä perhejuhlaa kuin suuria iltatilaisuuksiakin.

Saunatilat

Hotellin viihtyisä saunaosasto on myös vuokrattavissa yritys- ja yksityiskäyttöön maksimissaan 10 henkilölle.
80 €/2 tuntia, lisätunnit 20 €/tunti

Jos saimme sinut kiinnostumaan Hotelli Alavuden kokouspalveluista ja/tai muista palveluista, niin täytä tarjouspyyntölomake tai ole yhteydessä:

Myyntipalvelu
p. 010 770 7013
[email protected]